Zo leuk is wonen bij Almere Duin

13 oktober '21

Is het de vrijheid van het wonen, de aanwezigheid van bos en duinen, het strand en de jachthaven, de sfeer of de ligging zo dicht bij Amsterdam? Wat het voor jou persoonlijk ook is, wonen zó dicht bij DUIN is heerlijk! Je ervaart er elke dag vakantiegevoel. Grote kans dat je er nooit meer weg wil. Een paar redenen waaróm het zo fijn wonen is, hier aan de kust van Almere Poort.

Elke dag een beetje vakantie

De nieuwe woonwijk Zandpoort kijkt uit op DUIN, het bijzondere nieuwe woongebied op een fantastische plek. Met echte duinen, bossen, stranden, een jachthaven en een levendige boulevard met winkels, horeca, recreatie en leuke hotspots. In Duin is de natuur dichtbij en is het elke dag een beetje vakantie. En tóch ben je zo in Amsterdam of op Schiphol.

image alt

Haven en hotspots

Strandstad van de Randstad wordt Almere Poort wel genoemd. Het stadsdeel heeft een unieke ligging aan het IJmeer en het Almeerderstrand, waar cultuur, watersport, horeca en evenementen samenkomen. Als zeilfanaat kun je je hart ophalen bij de jachthaven van Marina Muiderzand, tegen de duinen van Almere. Bezoek met de kids het Strandbad Duin, geniet van een drankje in de Beachclub of eet een hapje in restaurant HarbourHouse. Als dát geen vakantiegevoel geeft?!

image alt

Altijd iets te doen

In de rustige gezonde omgeving van Zandduin, vergeet je haast dat je woont in een stadsdeel met grootstedelijk karakter. Naast duinen, bossen en strand, vind je er winkels, restaurants, wellness en maatschappelijke voorzieningen. Een van de (nieuwe) parels in Duin is de Duinhal, een multifunctionele ontmoetingsplek aan de boulevard met een ‘Plus Briljant 2.0’ supermarkt, horeca en andere (pop-up)winkels. In Duin hoef je je nooit te vervelen!

  Nieuwsoverzicht
  Neem contact op