Wonen in Woontoren Zandduin? De bouwnummers staan live!

4 november '21

In Woontoren Zandduin realiseren wij 36 appartementen en 2 penthouses. Alle appartementen worden luxe afgewerkt en hebben minimaal drie kamers. Daarnaast ligt deze prachtige woontoren tussen stad en strand zodat jij optimaal kunt genieten. Wij hebben alle bouwnummers van deze woontoren online gezet. Heb jij interesse in één van de appartementen? Neem dan snel een kijkje bij de kenmerken en schrijf je in voor jouw favoriete bouwnummers!

Alle appartementen van Woontoren Zandduin

Maak een wensenlijstje

Ben jij geïnteresseerd in een appartement in Woontoren Zandduin? Maak dan snel een wensenlijst met jouw favoriete bouwnummers aan. Door deze lijst in je Mijn Eigen Huis account aan te maken, kan jij bij start verkoop gemakkelijk jouw voorkeuren doorgeven. Heb je bouwnummers op je wensenlijst geplaatst en je aangemeld voor het project, dan ontvang je per email updates over het project die zijn aangepast op jouw wensenlijst. En als de verkoop start, plaats je met 1 druk op de knop de bouwnummers in je winkelmandje. Bekijk snel de bouwnummers en voeg ze met het  'hartje' toe aan jouw eigen wensenlijst. Nog niet aangemeld als belangstellende? Doe dat dan snel.

Doe alvast een financiële check

Het is niet altijd makkelijk om een appartement te kopen. Er zijn vaak veel kandidaten of dat ene droomappartement staat al onder optie of is zelfs al verkocht. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van een appartement in Woontoren Zandduin. Bij de toewijzing van de appartementen kijken we als eerste naar jouw eerste voorkeur. Zijn er meerdere geïnteresseerden in dat bouwnummer? Dan kijken we naar de financiële check. Hebben meerdere kandidaten de financiële check toegevoegd? Dan kijken we als laatste naar de inschrijfduur voor dit project. Zo proberen we zo optimaal en eerlijk mogelijk de bouwnummers te verdelen.

Wanneer je interesse hebt in één of meerdere bouwnummers en je jouw kans op een appartement wil vergroten is het dus aan te raden een financiële check te laten doen. Een financiële check is een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur waarin staat wat je bij de bank kunt lenen. Dit document kun je, zodra de inschrijfperiode is gestart, uploaden in je persoonlijke Mijn Eigen Huis account.

Heb jij een vraag? Neem contact op
Wonen in Woontoren Zandduin? Bekijk alle appartementen