Standaard luxe badkamer in Zandduin

11 november '21

Heb je al een keuze gemaakt voor welke appartement je wilt gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Alle appartementen worden namelijk inclusief volledig afgewerkte badkamer en toiletruimte opgeleverd. Dat scheelt dus flink in de kosten voor jij je nieuwe appartement kunt betrekken. Ontdek meer over de badkamer van jouw nieuwe appartement.

Sanitair en tegelwerk

Voor het sanitair in de appartementen kiezen we voor kwaliteit. De badkamer wordt standaard voorzien van een luxe inloopdouche, moderne (dubbele) wastafel en toilet. Voor de penthouse is er zelfs een ligbad bij inbegrepen. Het toiletruimte wordt voorzien van een wandcloset met een fontein. Verder kies je zelf jouw wand- en vloertegels. Je hebt een ruime keuze uit verschillende kleuren tegels. In combinatie met de kranen en de douchecombinatie van Grohe of Villeroy & Boch maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer.

Bekijk hieronder de badkamer brochures:

Wil jij ook graag een ligbad of het toilet en de badkamer aanpassen naar jouw persoonlijke wensen? Dat kan uiteraard! Neem dan na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider.