Prijsindicatie appartementstypes Woontoren Zandduin

18 oktober '21

Een paar dagen geleden hebben wij de verschillende types appartementen bekend gemaakt voor Woontoren Zandduin. In deze woontoren komen 36 luxe nieuwbouwappartementen en 2 luxe penthouses. Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de prijzen per appartementstypes. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het bepalen van de precieze prijzen, maar wij willen jullie alvast een idee geven van wat deze appartementen ongeveer gaan kosten zodat jij je beter en gerichter kan oriënteren.

Circa prijzen van de appartementstypes

Zoals aangegeven zijn wij nog druk bezig met het vaststellen van definitieve prijzen, maar wij kunnen op dit moment wel aangeven wat de prijzen ongeveer gaan zijn voor de appartementen. Bij ieder type appartement hebben wij de circa vanaf-prijzen vermeld. Hierdoor kan jij alvast bepalen of jouw favoriete appartementstype ook binnen jouw budget past. Ondertussen blijven wij doorwerken aan onder andere de ontwikkeling van de bouwnummers en de prijzen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, delen wij deze met jullie.

Geïnteresseerd in een appartement in Woontoren Zandduin? Schrijf je dan in als belangstellende onder jouw favoriete appartementstype op de Woningenpagina.

Bekijk de appartementstypes en circa vanaf-prijzen
Heb jij een vraag voor ons? Neem contact met ons op!
Benieuwd naar meer nieuws? Bekijk hier alle nieuwsberichten