Maak kennis met Hyde Park

29 augustus '23

Ben je op zoek naar een nieuwe woning onder de rook van het bruisende Amsterdam? Dan hebben we goed nieuws voor je. We begrijpen dat het wellicht teleurstellend was om te horen dat het nieuwbouwproject Zandduin, waar je je oog op had laten vallen, volledig is verkocht. Maar maak je geen zorgen, we hebben iets nieuws voor je! We willen je graag wijzen op Hyde Park, een fantastisch nieuw project waarvoor je je nog kunt inschrijven. Hyde Park is een hypermoderne stadswijk met internationale allure. Of je nu op zoek bent naar eigentijds comfort, een levendige gemeenschap of simpelweg een plek die je met trots 'thuis' kunt noemen, Hyde Park biedt het allemaal. Het woningaanbod is zeer divers. Ontdek het zelf!

image alt

Welkom in Hyde Park

Prachtige gevels, gezellige straten, groene pleinen en brede boulevards. Onder de rook van Amsterdam verrijst een bijzonder kleinstedelijk woongebied met design appartementen, winkels en horeca. Hyde Park wordt een levendige wijk met zo’n 6.000 bewoners. Op nog geen 12 minuten van Amsterdam en gelegen naast het NS station van Hoofddorp, komen optimaal woongenot, unieke architectuur en een uitstekende bereikbaarheid samen in een aantrekkelijke stadswijk. Het woningaanbod in Hyde Park is zeer gevarieerd, met appartementen in allerlei groottes. Maar of je nu een compact, een groter of juist een riant appartement koopt, de afwerking is luxe en ze hebben allemaal een fijne buitenruimte. De verkoop van het nieuwe deelgebied Knightsbridge is in volle gang.

Stedelijk wonen met allure in de Metropoolregio Amsterdam

Hyde Park bewoners genieten straks vanuit hun appartement van het uitzicht op de sfeervolle binnentuin of het royale stadspark. Zoek je liever de drukte van de buitenwereld op, dan kan je terecht in de koffiecorner of lunchroom op de begane grond.

nieuwbouw hoofddorp hyde park

Daarnaast vind je in Hyde Park een breed scala aan gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder een luxe boutique gym, lounge, co-working-ruimte en conciërgediensten zoals de butlerservice. Al deze faciliteiten zijn ontworpen om een leven van gemak en comfort te bieden en de bewoners de kans te geven om te ontspannen, te socializen en te werken zonder Hyde Park te verlaten.

image alt

De appartementen in Knightsbridge samengevat

Het woningaanbod in Knightsbridge bestaat uit volop variatie, waarmee een divers publiek wordt aangetrokken: zowel jong als oud, en zowel singles en stellen als gezinnen met kinderen. Het aanbod bestaat uit studio's, twee-, drie- en vierkamerappartementen, maisonnettes en penthouses. Allen met een fijne buitenruimte vanaf 4 m² tot maar liefst 85 m². Alle woningen worden opgeleverd met vloerverwarming, een moderne keuken en badkamer en binnendeuren tot plafondhoogte. Dat allemaal met een zeer energiezuinig label (A+++).

Schrijf mij in voor meer informatie
image alt

Pluspunten Knightsbridge

 • Vanaf 45 m² tot en met 150 m² woonoppervlakte
 • Studio’s, twee-, drie- en vierkamerappartementen, maisonnettes en penthouses
 • Al vanaf € 399.500 v.o.n.
 • Energielabel A+++
 • Bij een appartement van 50 m² bedragen de energiekosten circa € 150 per maand
 • Inclusief moderne keuken van Bribus met Bosch inbouwapparatuur
 • Inclusief Duravit sanitair en Porcelanosa tegelwerk in de badkamer en het toilet
 • Vloerverwarming en -koeling door het gehele appartement
 • Garanties op alle apparatuur en materialen via woningborg
 • Plafondhoogte van 2,60 meter
 • Toegang tot de binnentuin
 • Ruime inpandige berging
 • 2 fietsparkeerplekken
 • Butler service 24/7 tot uw beschikking
 • Eigen grond, dus geen erfpacht
 • Geen overdrachtsbelasting en geen makelaarskosten

Internationale toparchitecten ontwerpen Knightsbridge

Als straks de eerste bewoners hun appartementen betrekken in Knightsbridge, dan begint het eigenlijk pas voor Team V Architectuur. Voor dit architectenbureau is een gebouw niet 'af' bij de oplevering. Nee, op dat moment is hun ontwerp slechts klaar om te gaan leven en bij te dragen aan de samenleving en de cultuur. Geen eind dus, maar een begin.

De uitdaging voor Team V Architectuur zat hem in drie dingen. Een sterk en modern stedelijk plan voor het gehele gebied. De aandacht die hier wordt besteed aan goed doordachte vormgeving. En dan is er ook nog de iconische plek die 'hun' gebouw Knightsbridge inneemt.

Het is de entree tot deze nieuwe wijk, gelegen aan de voornaamste boulevard die Hyde Park ontsluit. "Alle reden om er een iconisch gebouw van te maken. Met een passende vertaling van het masterplan in het ontwerp, maar ook in het gebruik van hoogwaardige materialen, een rijke variatie aan verschillende typen woningen en met een geweldige binnentuin."

image alt

Kom langs in Hyde Park House

Je bent welkom in de compleet ingerichte showroom, met alle mogelijke opties om je appartement naar eigen smaak vorm te geven. De verkoopadviseur informeert je over het actuele aanbod en de mogelijkheden voor uw droomappartement in Knightsbridge. Je kunt plaatsnemen in de bioscoop, de iconische maquettes bekijken en de woning beleven door binnen te kijken in één van de prachtige modelwoningen, waar je een goed beeld krijgt van de ruimte en het afwerkingsniveau. Bij de hypotheekadviseurs kan je direct ter plaatse een financiële check laten doen.

Ik wil graag een afspraak maken
  Ik wil graag een afspraak maken!
  Schrijf mij in voor meer informatie