Keukenaanbieding van LIV

9 november '21

Je oog laten vallen op een van de prachtige nieuwbouwappartementen in Woontoren Zandduin? Hier woon je ontspannen en comfortabel met alles binnen handbereik tussen stad en strand. De appartementen en penthouses in deze woontoren worden opgeleverd met een luxe badkamer, maar exclusief keuken. Speciaal voor de appartementen en penthouses in Woontoren Zandduin heeft LIV twee keukens ontworpen, maar je kan ook bij hen langs voor een aanbieding op maat. Benieuwd naar de aanbieding? Lees dan snel verder!

LIV woonbelevingscentrum

Een nieuw appartement is fantastisch. Bezig zijn met je nieuwe woning geeft voldoening, maar kost ook veel tijd. Het is dan ook erg fijn om goed geadviseerd en geholpen te worden bij de keuze voor jouw nieuwe keuken. Bij het woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen vind je alle betrokken partijen onder één (groot!) dak. In overleg met jou zorgen zij ervoor dat je nieuwe keuken helemaal aansluit bij je wensen, behoeften en verwachtingen.

Bij LIV krijg je vakkundige begeleiding van adviseurs op het gebied van bijvoorbeeld wonen, bouwopties, keuken en inrichting. Zo heb je in LIV de gelegenheid al jouw wensen of vragen door te spreken. Op deze manier krijg je een helder beeld van alle mogelijkheden en financiële ruimte voor zaken als meerwerk en inrichting. Wil jij een appartement kopen in Woontoren Zandduin? Dan ga je samen met onze kopersbegeleider alle bouwgerelateerde zaken doorspreken. Stap voor stap doorloop je het proces en maak je de juiste keuzes voor jouw droomwoning.

De voordelen van LIV

  • Deskundig keukenadvies op maat afgestemd op jouw appartement
  • 3D-impressie van de gewenste keuken
  • Inmeten van de keukenruimte al tijdens de bouw
  • Uniek en altijd actueel aanbod
  • Coördineren alle nodige keukeninstallatiewerkzaamheden in samenspraak met de aannemer
  • Wijzigingen in kleur apparatuur kan je tot 3 maanden voor oplevering doorgeven
  • Levering wordt samen met jou en de aannemer tijdig besproken
  • Geen aanbetaling
  • Transparante offerte
  • Technisch volledig op de hoogte
image alt

Speciaal voor Zandduin ontworpen keukens

Speciaal voor de appartementen en penthouses in Woontoren Zandduin heeft LIV twee keukens ontworpen met een extra scherpe prijs. Deze prijzen zijn inclusief btw en montage. Uiteraard is het ook mogelijk om een keuken op maat en volledig met eigen wensen samen te stellen. De twee keukens die ontworpen zijn hebben een multiplex werkblad, een RVS vierkante spoelbak en geruisloos sluitende deuren en lades. De apparatuur is opgenomen in de prijs van de keukenaanbieding. Er zit een combi-oven in van Bauknecht met een inhoud van 40 liter. Ook zit er een vaatwasser en een koel-vriescombinatie in de keuken. Verder zit er in de keuken een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging. Dit betekent dat er geen afzuiging boven de kookplaat hoeft te hangen. Het verschil in de keukens van de appartementen ten opzichte van de penthouses zit in de kastenwand. Deze is in de penthouses aanzienlijk groter aangezien de keuken hier meer ruimte voor heeft. Beide keukens hebben een luxe kookeiland met mogelijkheid tot uitbreiding. Benieuwd naar de keukenaanbieding? Neem dan snel een kijkje in de brochure van LIV.

Download de brochure
Iets vragen? Neem contact op
Wil jij hier ook wonen? Bekijk het aanbod