Hoera, de hoerabrief voor Woontoren Zandduin!

29 april '22

Wij hebben goed nieuws voor de kopers van een appartement in Woontoren Zandduin! Er is inmiddels voldaan aan alle opschortende voorwaarden die zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Hierdoor mogen jullie binnenkort naar de notaris om te tekenen.

Tekenen bij de notaris

Binnenkort gaat de bouw van jouw nieuwbouwappartement echt starten. Dit betekent dat de volgende stop bij de notaris is. Medio mei start de notaris met het maken van afspraken. Bij de notaris worden de leveringsakte en de hypotheekakte getekend. In onderstaande video leggen wij je graag uit wat dit allemaal inhoudt.

Wanneer start de bouw?

De aannemer voor dit project is Trebbe Bouw B.V. Zij zullen alle kopers op de hoogte houden van de verwachte start bouw datum.

De kopersbegeleider van Trebbe Bouw B.V. informeert jullie verder gedurende de volledige bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een appartement in Woontoren Zandduin mede namens Trebbe Bouw B.V. een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe appartement toe.

Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ik heb een vraag? Contact opnemen