Het uitzicht en 4 andere voordelen van het wonen in Woontoren Zandduin

22 oktober '21

In Woontoren Zandduin komen 38 luxe nieuwbouwappartementen met variatie in onder andere het aantal vierkante meters en het aantal kamers. Naast het uitzicht zijn er nog meer redenen waarom je kiest voor het wonen in een appartement. Benieuwd naar het uitzicht en welke voordelen dit nog meer zijn? Lees snel verder en ontdek het uitzicht en de andere voordelen van wonen in Woontoren Zandduin.

1: Genieten van het mooiste uitzicht

Als jij woont in een luxe nieuwbouwappartement in Woontoren Zandduin dan heb jij het voordeel van een bijzonder uitzicht. Vanaf de ene kant van de woontoren kijk je over Duin naar het water en vanaf de andere kant kijk je uit over Almere en de omgeving. Benieuwd naar het uitzicht? Bekijk het uitzicht in 360 graden hieronder.

image alt

2: Alle voorzieningen binnen handbereik

Een ander voordeel van een appartementengebouw is vaak de locatie. Dit is ook zeker het geval bij Woontoren Zandduin. Deze woontoren ligt nabij het strand en Amsterdam ligt om de hoek. Ook ligt de woontoren aan een belangrijk fietspad, vlakbij de Albert Heijn en een tandartspraktijk. Je bent zo in het centrum van Almere waar je heerlijk kunt winkelen of op een terrasje kan zitten. Ideaal toch?

image alt

3: Zuinig wonen door minder energieverbruik

Wil je het liefst zo zuinig mogelijk wonen? Dat is zeker een voordeel aan een appartement! Je hebt vaak minder oppervlakte om op te moeten warmen dan een woning met meerdere verdiepingen. En zeker als jouw appartement wordt omringd door andere appartementen, hoef je vaak minder te stoken. En een extra voordeel: de appartementen worden gasloos gebouwd. Wonen in een appartement is op deze manier vaak veel goedkoper. Je hoeft immers minder kosten te maken voor de energievoorzieningen! Zeker op lange termijn ga je dat verschil merken in de portemonnee.

4: Sneller schoon en minder onderhoud

Wat dacht je van het voordeel van minder oppervlakte en alles op één verdieping met schoonmaken? Geen gesjouw met stofzuigers en emmers. Muziekje aan en je vliegt door de woning! In een mum van tijd is hij schoon en opgeruimd. Is dat geen heerlijk idee? Want laten we eerlijk zijn: er worden maar weinig mensen echt blij van al het poetswerk dat je steeds maar bij moet houden. Hoe minder, hoe beter wat ons betreft. En in dezelfde lijn van schoonmaken ligt onderhoud. Je woont in een nieuwbouwwoning dus de eerste jaren heb je er geen omkijken naar. Daarna regelt de VVE het onderhoud waar je maandelijks voor spaart middels je servicekosten.

5: Een gevoel van veiligheid

Met wonen in een appartement kies je voor wonen met meerdere mensen in één gebouw. Het is makkelijker om contact te maken met andere bewoners omdat je in de lift en het trappenhuis andere bewoners tegenkomt. Een beetje sociale controle helpt bij het gevoel van veilig wonen. Daarnaast krijgt iedereen in Woontoren Zandduin een afgesloten berging. Zo is de kans op diefstal van je (elektrische) fiets een stuk kleiner. Ook krijgt ieder appartement een eigen parkeerplaats zodat jij jouw auto altijd kunt parkeren.

Levensloopbestendig bovendien!

Alle voordelen samen maken deze appartementen trouwens uitermate geschikt als levensloopbestendige woningen. Dichtbij de voorzieningen, veilig, makkelijk schoon te maken, geen tot weinig onderhoud, hier kan je oud worden of genieten van je pensioen!

Wil jij hier ook wonen? Schrijf je in op jouw favoriete type
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten