Appartementen Woontoren Zandduin staan online

15 oktober '21

Wij hebben fantastisch nieuws! Nu het grootste gedeelte van de voorbereidingen voor Woontoren Zandduin zijn gedaan, is het tijd om de verschillende type appartementen aan te kondigen. We hebben de type appartementen op de website geplaatst. Naar verwachting gaat Woontoren Zandduin eind 2021 in verkoop. Bekijk snel de verschillende types in Woontoren Zandduin en meld je aan als geïnteresseerde bij jouw favoriete appartementstype.

Bekijk de woningtypes

Duinachtig mooi

Woontoren Zandduin komt op een bijzondere locatie. De woontoren biedt een gezonde leefomgeving doordat deze volledig op gaat in de natuur en dat vlakbij Amsterdam! De woontoren grenst aan één van de twee karakteristieke fiets- en voetgangersroutes in Almere. Ook grenst het pand aan de centrale groenzone. Beiden hebben een prachtige duinachtige inrichting, die weer door is vertaald naar de architectuur van de woningen en de inrichting van de openbare ruimte. Je leest het: Zandduin doet haar naam eer aan.

Meld je aan als belangstellende

Onder 'Woningen' kun je nu de 6 verschillende type appartementen bekijken. Woontoren Zandduin bestaat uit 38 appartementen, waarvan driekamerappartementen, vierkamerappartementen en 2 penthouses.

Achter de schermen zijn wij volop bezig met de verdere uitwerking van de woningen. Zo wordt er onder andere hard gewerkt aan de impressies, definitieve prijzen en de plattegronden. Zodra er meer bekend is wordt dit gedeeld.

Heb jij interesse in één van de appartementen? Laat jouw NAW-gegevens achter bij het type appartement van jouw voorkeur. Wij houden jou dan op de hoogte van het laatste nieuws en de aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een appartement zodra de verkoop start. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, dan kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur.

Vierkamerappartement Type A

Vierkamerappartement Type A

Driekamerappartement Type B

Driekamerappartement Type B
Bekijk het appartementstype

Driekamerappartement Type C

Driekamerappartement Type C

Vierkamerappartement Type D

Vierkamerappartement Type D
Bekijk het appartementstype

Penthouse Type E (Vierkamers)

Penthouse Type E (Vierkamers)
Bekijk het penthouse

Penthouse Type F (Vierkamers)

Penthouse Type F (Vierkamers)
Bekijk het penthouse
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Weten wat er speelt? Bekijk al het nieuws