Goed voorzien in Zandduin

Duinen, bossen en stranden. In Zandduin woon je in een rustige, gezonde omgeving. Aan de kust van Almere Poort, maar wél midden in de Randstad. Dat merk je aan het voorzieningenaanbod. Want hoewel de natuur hier de boventoon voert, vind je reuring om de hoek als je daar zin in hebt. En met de directe verbindingen ben je ook zó in de stad, als het nodig is.

image alt

Winkelen, eten en recreëren in Duin

Het nieuwbouwcomplex Zandduin is onderdeel van de nieuwe wijk Zandpoort, die grenst aan Almere Duin. Dit nieuwe woon-, werk- en recreatiegebied aan het Ijmeer krijgt onder meer een levendig centrumgebied met een boulevard. Met een mix aan winkels, wellness, restaurants en terrassen en andere (maatschappelijke) voorzieningen, is het hier straks heerlijk vertoeven. Loop de jachthaven in, met bijzondere schepen en maritieme winkels, huur een kano of spreek met vrienden af in de beachclub. Naast het strand, kun je voor recreatie naast de deur ook nog kiezen voor de duinen of het bos. In Duin hoef je je nooit te vervelen.

image alt

Duinhal, het kloppende hart van de wijk

Sociale ontmoetingen, een kop koffie of ijsje op een terras, je dagelijkse boodschappen of surfgear. Voor dit alles kun je terecht in de Duinhal, het kloppende hart van de wijk Duin. De Duinhal is een multifunctioneel concept, met winkels, horeca en ruim 850 parkeerplekken in de 2-laagse parkeergarage. Je vindt er onder meer een ‘Plus Briljant 2.0 winkel’, voor veel méér dan alleen je boodschappen. Zo is er een kookstudio waar de BSO gebruik van gaat maken, een afhaalcorner (bestel eenvoudig via de app en je neemt een warme pizza en koude biertjes mee naar het strand!), en een aansluitend restaurant voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Ook mag in een woongebied als Duin, een surf- en kitesportshop natuurlijk niet ontbreken. De Duinhal ligt aan de Zeeduinweg. Je bent er op de fiets in 3 minuten!

Meer stadse voorzieningen om de hoek

Almere Poort heeft, meer dan de rest van Almere, een grootstedelijk karakter. In Zandduin zit je dan ook goed wat betreft het aanbod aan winkels en (sport)voorzieningen, zoals tandartsen, een gezondheidscentrum, een bibliotheek, en cafetaria. Om de hoek ligt ook het multifunctionele sport- & evenementencomplex Topsportcentrum Almere, om zelf actief te sporten - op alle niveaus – of spectaculaire topsportwedstrijden te zien. Heb je kids, of een kinderwens, en zijn opvangmogelijkheden in de buurt voor jou belangrijk? Geen zorgen! Binnen een straal van 1,5 kilometer is een veelzijdig aanbod, van gastouder en kinderdagverblijf tot BSO. Ook vind je, op fietsafstand, een ruime keuze aan bassischolen en middelbare scholen, waaronder de International School Almere.

Wanneer is de oplevering? Planning Zandduin
Lees het laatste nieuws Nieuwsberichten