Visie Zandduin

Zandduin is onderdeel van Zandpoort, dat weer uitkijkt op Almere Duin. Met het landschap als uitgangspunt is dit een plek waar rust en reuring, ofwel natuur en stad samenkomen. Het is een locatie vol contrasten en toch klopt het tot in de puntjes. Met het zand onder je voeten en een frisse bries door je haar voelt het hier 365 dagen per jaar als vakantie. Dat maakt deze omgeving een geliefde plek voor bewoners én bezoekers om te wonen, werken en recreëren.

image alt

Opgaan in de duinen

Zandduin wordt in deze nieuwbouwwijk het enige gebouw dat de hoogte in gaat. Verder vind je hier alleen grondgebonden woningen, wat betekent dat je hier maximaal geniet van het fantastische uitzicht! Iedere verdieping heeft een eigen bijzondere relatie met de omgeving. Hoe lager, hoe dichterbij de duinen. Hoe hoger, hoe meer je uitkijkt over het landschap. In welk appartement je ook woont: hier ga je op in de natuur.

Duurzaamheid voorop

Het moge duidelijk zijn: in Zandduin draait het om natuur, natuur... en nog eens natuur. In de omgeving wordt volop genoten van de bijzondere kwaliteiten van deze locatie die gekenmerkt wordt door water, strand, duinen en bos. Kwaliteiten die worden behouden en versterkt door de klimaatadaptieve en natuurinclusieve bouwplannen van het nieuwbouwcomplex. Alle appartementen en penthouses zijn energiezuinig en onderhoudsarm. Dat betekent bijvoorbeeld geen gasaansluiting, maar wel zonnepanelen en een warmtepomp. Hier woon je klaar voor de toekomst!

  Bekijk de planning
  Nieuwsberichten