Zandduin lekker bereikbaar

In Zandduin geniet je van de natuur, maar dat doet gelukkig niets af aan de goede bereikbaarheid. Om de hoek van de A6, direct aansluitend op diverse N-wegen en op 5 minuten fietsafstand van station Almere Poort ben je vanuit Zandduin zo onderweg naar je bestemming. Of je nu gaat voor een dagje strand, shoppen in het centrum of een tripje naar de hoofdstad: hier ligt alles binnen handbereik.

Binnen 10 minuten op de A6

Een nieuwbouwwijk die grenst aan de stad heeft zo z’n voordelen. Zandduin, als onderdeel van Zandpoort, heeft een slimme infrastructuur en daarmee goede bereikbaarheid. Via de N701 of N702 zit je binnen no time op de A6, die je weer richting grote omliggende steden zoals Amsterdam en Utrecht brengt. In Amsterdam of Utrecht ben je ongeveer binnen een half uurtje rijden vanuit Zandduin. Ook een ritje naar Almere Stad kost je nog geen 15 minuten. 

image alt

Zonder auto op weg

Heb je geen auto of reis je vaak met de fiets, scooter of het openbaar vervoer? Geen punt. Het busstation is op loopafstand van Zandduin, waarmee je snel richting het dichtstbijzijnde NS-station reist. De trein heeft op haar beurt goede en snelle verbindingen naar grote omliggende steden. Per fiets of scooter is Almere Poort, het Almeerderstrand of het hart van Almere Duin ook goed te bereiken.

Wat is er allemaal in de buurt? Voorzieningen
Wanneer is de oplevering? Planning Zandduin