Nieuwbouw in Almere

Bossen, stranden en 10 meter hoge duinen vormen het decor voor nieuwbouwwoningen, horeca en meer. En dat met het IJmeer als achtertuin en uitzicht op Amsterdam. Nieuwbouwcomplex Zandduin is onderdeel van de nieuwbouwwijk Almere Zandpoort, dat grenst aan Almere Duin. Een gebied dat volop in ontwikkeling is, maar waar ook al lekker wordt geleefd. Allemaal in de jongste stad van Nederland waar altijd wel wat gebeurt. Hier verrijst een fantastische plek om een leven lang te wonen, werken en recreëren.

Wonen, werken en recreëren in Almere

Ondanks dat natuur de boventoon voert, is er ruimte voor de mens. In Almere, meer specifiek Almere Poort, kun je winkelen, uit eten gaan, sporten, wandelen, relaxen, ondernemen en natuurlijk wonen. Je vindt hier al verschillende grote bedrijven alsook een openluchttheater en talloze hotspots. Juist doordat dit allemaal temidden van duinen, strand en bos gebeurt voelt het hier elke dag als vakantie. Je begrijpt misschien wel waarom een nieuwbouwappartement in Zandpoort zo aantrekkelijk is.

image alt

Appartementen in Zandduin

Het nieuwbouwcomplex Zandduin biedt een gevarieerd aanbod aan woningen. De woontoren wordt opgebouwd uit 3 kamer- en 4 kamerappartementen en 2 penthouses, verdeeld over 10 woonlagen. De woningtypes onderscheiden zich met name van elkaar in vierkante meters.

Appartementen Zandduin

Type A: 4 kamer appartementen

Genoeg ruimte binnen, een eigen parkeerplaats én een buitenruimte? Het 4 kamerappartement Type A met een woonoppervlakte van 112 m2 en balkon van 14 m2 vinkt het wensenlijstje af.

Type B: 3 kamer appartementen

Klinkt een 3 kamerappartement met 99 m2 aan woonoppervlakte en balkon van 14 m2 jou als muziek in de oren? Bekijk de 3 kamerappartementen Type B!

Type C: 3 kamer appartementen

De 3 kamerappartementen Type C krijgen een woonoppervlakte van 88 m2 en balkon van 14 m2. Maar ook een parkeerplaats en berging mogen niet ontbreken.

Type D: 4 kamer appartementen

Is een 4 kamerappartement met 105 m2 aan woonoppervlakte en een fijne buitenruimte van 14 m2 jou op het lijf geschreven? Ontdek het bij Type D.

Type E: penthouse

Heel veel ruimte, luxe, comfort en uitstraling. Dit penthouse op de tiende verdieping van Zandduin heeft een woonoppervlakte van 158 m2 en twee buitenruimtes van 43 en 7 m2.

Type F: penthouse

Dit is wonen op niveau! Penthouse Type F ligt op de tiende verdieping van Zandduin, heeft 155 m2 aan woonoppervlakte en twee buitenruimtes van 26 en 7 m2.

Wanneer is de oplevering? Planning Zandduin
Lees het laatste nieuws Nieuwsberichten